Hvide vine og Sekt

Hvide vine, når de er bedst

Weingut Josten & Klein, Ahr, Remagen

2016 Riesling, vom
Schiefer, trocken


DKK 100

Marcs ”entry”-Riesling. Sublim højt niveau. Flot struktur og syre. Stort gemmepotentiale. Druerne er fra Mittlerheinområdet.

Køb nu

2014 – Riesling, Leutesdorf


DKK 140

Village-Riesling dvs druerne kommer fra marker omkring Leutesdorf. Dejlig, frisk og fed Riesling med stor fylde og et godt cool climate touch (grape og citrusnoter). Smuk madvin.

Køb nu

2015 – Riesling,
Leutesdorf, Gartenlay


DKK 230

Enkeltmarks-Riesling med sublim fylde og koncentration. Viser formattet for Cool Climate Riesling. Stort lagringspotentiale.

Køb nu

2012 – Sauvignon Blanc, Leutesdorf,
Gartenlay, trocken barrique


DKK 260

Sublim enkeltmarks Sauvignon Blanc. Et prestigeprojekt for Marc og hvilket et! Barriquelageret og volumiøs frugt, der bare viser potentiale og dybde. Ekspresiv madvin og en One-of-a-Kind

Køb nu

2016 – Riesling,
Leutesdorf, Spätlese


DKK 130

Marcs Riesling Gartenlay, Spätlese er en værdig repræsentant for Riesling i Spätlese-udgave fra Ahr. Baseret på druer fra Gartenlay marken og besidder en herlig koncentreret frugt og en fin restsødme, der binder vinen sammen med den ranke syre.
Stort lageringspotentiale.

Køb nu

Weingut Fünfzehn Morgen

2016 – Riesling, sekt, trocken


DKK 95

Flot sekt med god mousse og frisk syre og god frugt. Meget drikkevenlig og et stort hit blandt mange kunder, da den ikke er ”champange-tør”, så det har en bred appeal. Frank laver uovertruffen sekt og hans Riesling er blandt Tysklands bedste og gennem årene præmieret talrige gange

Køb nu

2016 – Sauvignon Blanc, sekt,
extra trocken


DKK 95

Vinder i Meiningers smagning i år med 91 pts. Smagfuld og flot sekt med stor frugt. Meget værdig repræsentant for, hvad tysk sekt kan være i hænderne på en best-in-class kellermeister. Lige nu er den udsolgt).

Køb nu

2016 – Blanc et Noir, Sekt


DKK 95

Cuvépå Chardonnay og Spätburgunder – fyldig, cremet og dyb smag af nødder og terroire. Superb madvin

Køb nu

Weingut Cisterzienser Michel, Hessloch, Rheinhessen

2016- Blanc de Noir –
Spätburgunder


DKK 80

Hvid vin lavet på Spätburgunder! Cremet, blød og rund – dejlig vin med lav syre og stor fylde. Ses sjældent – har mange fans hos vores kunder.

Køb nu

2017 – Sauvignon Blanc,
Trocken


DKK 95

Sauvignon Blanc fra Rheinhessen – frugtig og krydret. Flot og anderledes repræsentant for den verdenskendte drue i Tyskland

Køb nu

Weingut Georg Meier, Pfalz

2017 – Riesling, Granit, trocken


DKK 110

Årgang 2015 blev vurderet til Tysklands bedste Riesling til under 10€ og de senere årgange er ikke dårligere, men er dog blevet lidt dyrere ?
Ekspresiv Riesling med god fylde og godt pontentiale. Flot madvin!

Køb nu

2015 – Riesling,
Michelsberg, trocken


DKK 150

Toppen af vinene fra Georgs hånd. Ekstrem fyldig og ”körperlich”. Gemmepotentiale + 20år, Smager dog også godt nu….. Ekstrem kvalitet til prisen.Falstaff kvitterer med 91 pts.

Køb nu

2017 – Gewürtztraminer,
trocken


DKK 95

Dejlig crispy og tør Gewürztraminer med flotte florale noter og en fin parfumeret næse.Flot madvin og viser, hvor flot vin, der kan laves på denne drue

Køb nu

2017 –  Chardonnay


DKK 80

Tysk chardonnay er ikke noget man ser hver dag og da slet ikke i denne kvalitet. Månedens Editors pick i Meiningers Weinwelt i Juni 2018. Enkelt og letdrikkelig vin med fin frugt og en dejlig mineralitet, der minder om dens franske søskende

Køb nu

2016 –  Chardonnay, barrique


udsolgt

Fadlageret Chardonny fra Pfalz – ikke hverdagsvin, men en flot vin med stor dybde og fin syre, der flot balancerer frugten

Køb nu

Weingut Alex Bauer, Bühl, Baden

2017 – Chardonnay, Engelfelsen


DKK 140

I Engelfelsen gror vinene på sydvendte terrasser. Mange soltimer giver en dybde og fylde til vinen, der har en stram syre, der flot støtter den fine frugtsmag.

Køb nu

2018 – Sauvignon Blanc, Engelfelsen


DKK 140

I Engelfelsen gror vinene på sydvendte terrasser. Sauvignon Blanc herfra minder om Loire´s vine, men er dybere i sine florale og frugtige noter. En aldeles fortræffelig madvin.

Køb nu

Weingut Markus Hüls, Mosel

2017 – Riesling,
basis, Mosel


DKK 90

Flot basisriesling fra Mosel med syre og frisk frugt. Super madvin.

Køb nu

2017 – Riesling,
Auslese, Mosel, (37,5) halvflaske


DKK 110

2017 – Riesling,
Schieferspiel, Mosel


DKK 130

Mere intens og mere kompakt end basisrieslingen. Flot madvin med rank syre og stor frugtsødme.

Køb nu

2017 – Riesling,
Letterlay, Mosel


DKK 180

Fantastisk enkeltmarkedsvin fra Kröv. Et superbt bud på en Mosel Riesling med stort gemmepotentiale. Smager flot nu og viser en unik kombination af syre og frugtsødme.

Køb nu