Velkommen til Winefly

Tyske vine med format

WineFLY samler på tyske vinhuse med format og kant, og ikke mindst personlighed i vinene. Underskoven af talentfulde vinmagere er ekspoloderet gennem de senest 10-15 år i Tyskland og i dag er der mange, mange dygtige vinmagere og ligeså vine af høj kvalitet. Hos WineFLY er vores mission ganske simpelt at finde og præsentere tyske vine af højeste kvalitet, der giver vores kunder et indblik i, hvor fantastisk tysk vin er og hvorfor vi uden at rødme, mener det er noget af det bedste DU kan drikke.

 

Kontrolrapport 

2014 – Spätburgunder “S”, Kalkstein, trocken

2015 – Spätburgunder, trocken

2013 – Pinot Noir, dry, Ahr

2016 – Spätburgunder, Glanzstück

Under mottoet ” tyske vine med format….” tilbyder vi vin fra vinhuse i Pfalz, Rheinhessen , Ahr, Mosel, Baden og Mittelrhein – alle producenter er små og viser kvalitet på et fantastisk niveau til en god pris!

- WineFLY

Levering:

Vi leverer fragtfrit i Allerød og Halsnæs (og omlæggende kommuner). Levering til andre lokaltioner sker via Vingaloppen direkte til døren.

Pris for levering:
Under 12 fl eller 1000,-: 100,- per levering.
Over 12-24 fl. eller under 2000,-: 50,- per levering
Over 24 fl. eller 2000,-: fragtfri levering

Vores prisfilosofi bygger på små avancer og fair priser. Derfor er prisen på 1 flaske og 10 flasker stykvis den samme. Ingen skjulte rabatter eller “før-priser”. Engang imellem kommer restflasker på udsalg, når vi rydder op på lageret (så kan det være noget at spare).

Fragtomkostninger ikke bygget ind i vores priser. En lille ulempe for kunder “udenfor” vores område, men mest fair og gennemsigtigt for alle (synes vi :-).

Vi håber, at vores kunder værdsætter vores prismodel og fragt “kommer oveni” – også jyderne og fynboerne:-)

BESTILLING

Kontakt os

Jakob: +45 2251 2535
mail: jakob@winefly.dk

Bendt: +45 6070 5060
mail: bendt@winefly.dk